Het onmogelijke
Mogelijk maken.
Samen staan we sterk
Help mee
Ons doel te verwezenlijken
Een positieve bijdrage in de wereld voor hulpbehoevenden met haarverlies NEEM CONTACT OP
Innoverend
&
Vernieuwend
Samen met onze donateurs en sponsors blijven wij sterk staan om vouchers te doneren aan hulpbehoevenden WORD EEN SPONSOR

Slide Welkom bij Stichting Haripriya De stichting die het persoonlijk maakt. Op 6 mei 2021 is Stichting Haripriya opgericht door Natasha Singh Palman met als doelstelling: ​​

Een landelijk en maatschappelijk initiatief waarbij vouchers worden gegeven aan hulpbehoevenden die door haarverlies psychische/sociale problemen ondervinden in hun functioneren en een financiële bijdrage behoeven voor het aankopen van haarprotheses/haarwerken/haarstukken bij Mahakaya Hair, oprichter en initiatiefnemer van Stichting Haripriya.

Contact
STICHTING HARIPRIYA streeft naar betaalbare haarprotheses, haarwerken, haarstukken voor alle hulpbehoevenden.

Haarverlies kan erg belastend zijn en ernstige gevolgen hebben op het psycho/sociaal functioneren van ieder (jong en oud). Denk hierbij aan: Negatief zelfbeeld, stress, onzekerheid et cetera. De indirecte (sociale) gevolgen bijvoorbeeld: Isolatie en vereenzaming mogen in deze zeker niet onderbelicht worden. Er zijn vele verschillende verklaarbare factoren die haarverlies kunnen veroorzaken. Medische redenen kunnen een van deze verklaarbare factoren zijn maar niet altijd is er een verklaarbare reden. De negatieve gevolgen op psycho/sociaal functioneren kunnen echter wel identiek zijn. Na enig research en contact met verschillende specialisten/zorgverzekeraars hebben wij ervaren dat er hulpbehoevenden zijn die niet voldoen aan de gestelde criteria om aanspraak te maken uit gelden binnen ons huidige zorgsysteem. Vele hulpbehoevende vallen hierdoor niet binnen het zorgstelsel met bijhorende zorgvergoedingen.
STICHTING HARIPRIYA streeft met behulp van Mahakaya Hair om 1000 hulpbehoevenden per jaar te helpen bij het aanschaf van hun benodigde haarprothese, haarwerk of haarstuk. Hiervoor zijn vele gelden benodigd en daarom rekenen wij op sponsoren. Verschillende firma`s zien het belang van een maatschappelijke bijdrage en hebben zich als sponsor aangemeld. STICHTING HARIPRIYA waardeert zijn sponsors en biedt publicatie aan op social media als tegenprestatie! Bij periodieke schenkingen krijgt u tevens een publicatie op onze website! We hebben een aantal periodieke sponsoren kunnen enthousiasmeren:

Adviesteam-MKB uit Almelo
Marketing Excellence uit Amsterdam
Romenti uit Amsterdam
Nihad Interieur & Montage uit Almelo

Deze bedrijven geloven in ons, u ook?

Vind u ons initiatief waardevol en wilt u zich maatschappelijk binden dan kunt u contact met ons opnemen.

Naast sponsoren gaan wij uiteraard op verschillende manieren trachten zoveel mogelijk gelden te verzamelen om ons jaarlijkse doel te bereiken. Denk hierbij aan: - Subsidies en donaties; - Vergoedingen voor door de stichting verrichte prestaties; bijvoorbeeld sponsoring zoals hierboven vermeld maar tevens verkoop van producten (zie onze webshop)etc. - Verkrijgingen krachtens legaat of erfstelling;

Stichting Haripriya Beleid Stichting Haripriya hanteert geldenbeleid zoals ANBI protocol maar gezien er niet voldaan kan worden aan minimale bestuursleden is er geen ANBI status.

Stichting Haripriya wil transparant en integer handelen en zal voldoen aan de 90 procent eis. Dit houdt in dat de stichting zich voor meer 90 procent inzet voor het algemeen belang.

Stichting Haripriya heeft geen enkele winstoogmerk maar wil hulpbehoevenden in financiële vorm middels vouchers ondersteunen bij hun haarprotheses/haarstukken en haarwerken. Stichting Haripriya heeft samenwerkingspartner(s) waarbij deze vouchers ingewisseld kunnen worden.

Stichting Haripriya gaat samenwerkingen met haarspecialisten/kappers aan. Bent u een haarspecialist/kapper en wilt u ook maatschappelijk betrokken zijn? Neem dan contact met ons op!

Wenst u een samenwerking en kunt u betaalbare haarprotheses, haarwerken, haarstukken van human hair leveren neem dan contact met ons op!
Neem contact op arrow_right
Meest geschikte voucher Stichting Haripriya verricht maatwerk, de juiste financiële bijdrage die bij jou past Donaties & Sponsors Door middel van donaties & sponsors kunnen wij uw aanvraag in werking stellen en financiëren Een voucher per jaar De vouchers die wij doneren aan hulpbehoevenden kunnen maximaal 1 keer per jaar worden aangevraagd Maatschappelijk in NL Stichting Haripriya is actief in héél Nederland en helpt hulpbehoevenden overal